Rabu, 07 April 2010

[UPDATE] CARA HACK NOKIA N97 FW 21 & 20 + 5800 FW 40 (Cara Flash Nokia Metode Phoenix)

Thanks fo PNHT. .
DASAR : 
  1. NafiFirm untuk mendownload Firmware :: Download di sini ::
  2. PC Suite (Untuk ngeditek doank)
  3. Kabel data kompatibel sebagai penghubung.
  4. Phoenix 2009 untuk Flash Firmware :: Download di sini ::
  5. Patches  :: Download di sini ::
  6. Nokia Firmware Hack by PNHT (Pilih sesuai phone yang bakal dihack) :
CARA HACKINGNYA (BACA TELITI!!):
  1. Download firmware via nafiFirm atau http://btusers.com.ar/nan/nokia/#90833665. Kode produk harus pas. Kode & type tergantung negara & kode aslinya ada dibelakang batre (*) (n gak harus mendownload firmware sesuai kode negara, kalian bisa kok mendownload firmwarenya EURO, EMEA or AMERICAS). Ukuran file donlot tergantung type hape (kira2 144Mb). File yang didonlot tar banyak (gambar Nafifirm paling kanan/no.4), sekitar 8 file (tergantung FWnya juga sih). Donlotnya bisa "nyicil" kok.


  2. Copy file2 hasil donlotan tadi ke C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-xxx\ , kalo tidak ada folder "RM-xxx\" , buat aja dengan nama "RM-xxx". RMxxx tu typenya, tergantung hapenya, kalo type RM-356 seperti yang ada digambar ya ente buatnya RM-356.
  3. Copy Nokia Firmware Hack (Dasar no.4) ke folder yang sama (overwrite / timpa). Kalo pas di copy kok enggak ada pesan "overwrite?", jangan copy dulu. Masuklah ke folder C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-xxx\ cari file "RMxxx_xx.x.xxx_xxx_xxx_xxx.uda.fpsx"trus hapus file tsebut. Abis itu ganti file yang telah terhapus tadi dengan file hack yang sudah anda donlot tadi. Rename file "firmware hack"nya dengan nama yang sama dengan file "RMxxx_xx.x.xxx_xxx_xxx_xxx.uda.fpsx" yang ente hapus tadi.
  4. Sambungkan phone dengan modus PC Suite.
  5. Jalankan Phoenix.


  6.  Pilih Scan Produk

  7. Select Firmware Update

  8. Select Refurbish n tunggu sampai proses selesai. (Ntar USB bakal terputus n phone restart)


  9. Select OK


  10. Setelah sukses, tar ekstrak folder Patches yang tadi ente donlot ke E:\
  11. Buka Rom Patcher (aplikasi hack yang keinstal otomatis selama proses phoenix tadi).
  12. Apply n Add to auto dua patches yang ada di Rom Patcher 
(*) Kalo pas buka nafifirm kok kode produknya tidak sesuai, berarti kode telah berubah. Misal Type N97 ente adalah RM-505 n kode produk yang tertera di belakang batre adalah 0586299 tapi di aplikasi nafifirm, kode produk 0586299 untuk type RM-505 tersebut tidak ada. Itu berarti kodenya sudah berubah. Cara nge_cek / mengetahui kode produknya bisa anda lihat lewat phoenix itu sendiri, buka "product --> profile product",...atau kalau pengen ribet lagi, cobalah make' aplikasi NSS. Download dulu aplikasiny disini
Cara pemakaiannya :
  • Buka aplikasi NSS.
  • Colokkan Kabel USB (Mode PC Suite).
  • Klik "Phone Info" (Sebelah kiri atas).




  • Klik tombol READ pada kolom Production data Edit.


    Jika phone tidak ke_detect / ada tulisan "Reading Value ...... Error!". Solusinya, Close aplikasi NSS -> copot USB -> Uninstal PC Suite -> Sambungkan lagi kabel ke phone (tetep modus PC suite meskipun PC Suitenya dah ilang) -> Buka lagi aplikasi NSS, ikuti langkahnya lagi n insyaallah tar gak phone bakalan ke_detect.
  • Setelah mengklik tombol READ, tar bakalan ketauan kode produknya. (Setelah mengetahui kembalilah ke cara hacking diatas ).

    55 komentar:

    Anonim mengatakan...

    taro contoh sofware selaen Navifirm lah.
    Navifirm kayaknya kgk support wat windows 7.

    plizzz yah gan.

    adib mengatakan...

    kalo cara hack 5800 fw 21 gmana bro? Thanx

    Anonim mengatakan...

    bos itu udah tutoriaknya segitu g ad lagi kan????

    Anonim mengatakan...

    klo cara hack nokia e63 gmna sii?

    Anonim mengatakan...

    hp saiah n97 mini RM-555 v. 10.0.020 kok pas instal hello ox, ga ad rom patcher ny? solusiny gmn master? jadi pas di buka hello ox cm unpacking aj..

    fandie2k mengatakan...

    mas gaimana cara kalau mahu cancel kembali semua ini,adakah caranya?

    Bill Heafy mengatakan...

    kalo mao unhacked.....flash hp make kumpulan firmware yang udah ente donot make NafiFirm tadi.caranya sama, tp ake firmware asli, nukan firmware hacked...

    Anonim mengatakan...

    bos langkah 10 dan strusnya saya ga ngrti :( ,,hrus kaya gmna??

    fandie2k mengatakan...

    maaf kurang pandai brbahasa indonesia,kali pertama cuba jalani proses sperti yg di arahkan,tp sebelum tu sy baru lps reset hp,setelah selamat segala install bila buka rompatch tiada apa2 yg berlaku,bermakna langkah 12 tiada apa2 action.apakah masalahnya?

    kali ke2 cuba...1)reset hp.2)back dgn yg lama tapi still dlm FW21,3)buat install sperti yg diarah,4)selamat install.tp bila mahu running rompatch,tiada kelihatan rompatch,aduh pening mass harap bisa membantu ya

    Bill Heafy mengatakan...

    hahaha..sobat dari malaysia kah??? salam damai aja sobat...*_*...maaf, saya tidak begitu faham dengan komentar anda...maaf..n_n..

    fandie2k mengatakan...

    iya mas dr malaysia.
    maksud saya mas sebelum cobaan yg pertama hp n97 saya telah saya reset(*#7370#)dahulu kemudian baru saya jalani proses hack hasilnya saya berjaya jalani install,tapi bila mahu jalani proses 11.Buka Rom Patcher,hasilnya tiada apa yg berlaku.

    cobaan kali ke2.hp telah di reset terlebih dahulu.kemudian saya back-up dgn yang lama tapi masih dalam FW21,saya jalani proses hack-apabila sudah siap segalanya, bila saya mahu buka rom patcher...tiada kelihatan rom parcher disitu,gaimana mass?sudi kiranya membantu

    fandie2k mengatakan...

    cobaan kali ke3 akhirnya...
    fuuhh...rasanya udah brjaya mginstall semuanya mass,cuma ada sedikit penambahan di
    no.10)Setelah sukses, tar ekstrak folder Patches yang tadi ente donlot ke E:\patches
    (bermaksud perlu adakan folder patches)
    soalan mas,seterusnya boleh ngak saya lakukan back-up file ke hp,kerna semua data yg dulu telah hilang?

    Anonim mengatakan...

    akhirnya tube saya bisa d hack :)
    mksihhh bozz
    tpii 1 kendala ,,knpa yh pas mau gnti font ,,MMC saya jdi erorr ,,d format dahh tuhh MMC :(

    Anonim mengatakan...

    ass. Mas nama saya aang. Saya punya hp 5320xm dan 5230 touchscreen dan dua2nya udah saya hack menggunakan hellox2.3 dan berhasil. Yg jd permasalahan adalah untuk hp 5320xm krna trmsk s60v3 fp2 jd untuk install game n-gage hanya beberapa game saja yg bisa brjalan, berbeda dngn s60v3 fp1 atau pre-fp1 yg tlh d hack menggunan hellox dan bisa memainkan SEMUA game n-gage 2.0 dngn baik. yg jd pertanyaan saya adalah apakah ada cara terbaru selain atau hellox yg baru yg bs meng-hack s60v3 fp2 secara totalitas agar semua game n-gage 2.0 bs dimainkan d hp s60v3 fp2 dan s60v5? Sbagai catatan saya sdh mengikuti bnyk forum dlm dan luar negri hanya untuk nge-hack s60v3 fp2 dan bs memainkan SEMUA game n-gage 2.0 dan hasilnya nihil. Dan ternyata prmslhn ini bkn hanya saya saja yg mengalami tp bnyak pngguna s6
    v3 fp2 yg lainnya. Trimakasih

    Anonim mengatakan...

    mas abiel tolong post kan cara hack nokia 5800 FW 50

    Bill Heafy mengatakan...

    coba buka link tetangga 5800lover.blogspot.com

    Anonim mengatakan...

    mas, kayaknya usaupload.com servernya lagi down...
    aq nyoba donlot phoenixnya kagak selesai2
    ada link lain ga' mas

    Anonim mengatakan...

    mas fandie2k yg baik hati...ane mw tnya neh...
    hp ane kok tdk bisa diflash ktika mnggunakan nokia firmware hack yang didownload pd "Nokia N97 FW 20",walaupun nama filenya sdh ane gnti dgn yg "RMxxx_xx.x.xxx_xxx_xxx_xxx.uda.fpsx" ato klo punya ane nama filenya :"RM505_20.0.019_003_U226.uda.fpsx"
    dan muncul pesan sbb :
    "getting list of files to be flashed failed ... CRC checksum of file 'c:\program files\nokia\phoenix\products\RM-505_20.0.019_003_u226.uda.fpsx'does not match with the checksum in the data-package"

    tp,klo ane pke yg bawaan original hsil download dri "NafiFirm" yg ada 7 file ntu, bisa,tapiii Rom Patcher-nya ngk ada mas alias tdk trinstall otomatis, so hp gw sma saja ngk ter-hack donk...
    gmana neh mas, tw ngk solusinya??..mngkin ada file "Nokia Firmware Hack" yg bru ato apa gtuu kali...hehe

    tks, mas bila mw diperhatikan..mohon pencerahannya ye...

    Anonim mengatakan...

    mas fandie2k yg baik hati...ane mw tnya neh...
    hp ane kok tdk bisa diflash ktika mnggunakan nokia firmware hack yang didownload pd "Nokia N97 FW 20",walaupun nama filenya sdh ane gnti dgn yg "RMxxx_xx.x.xxx_xxx_xxx_xxx.uda.fpsx" ato klo punya ane nama filenya :"RM505_20.0.019_003_U226.uda.fpsx"
    dan muncul pesan sbb :
    "getting list of files to be flashed failed ... CRC checksum of file 'c:\program files\nokia\phoenix\products\RM-505_20.0.019_003_u226.uda.fpsx'does not match with the checksum in the data-package"

    tp,klo ane pke yg bawaan original hsil download dri "NafiFirm" yg ada 7 file ntu, bisa,tapiii Rom Patcher-nya ngk ada mas alias tdk trinstall otomatis, so hp gw sma saja ngk ter-hack donk...
    gmana neh mas, tw ngk solusinya??..mngkin ada file "Nokia Firmware Hack" yg bru ato apa gtuu kali...hehe

    tks, mas bila mw diperhatikan..mohon pencerahannya ye...

    Bill Heafy mengatakan...

    mmc kudu nempel masbro

    Anonim mengatakan...

    Bos aku mau nanya neeh bagaimana caranya menambahkan Omnia HD Homescreen dengan cara flash. Hape ku Nokia 5230. aku sudah baca2 Postingan anda tapi masih kurang ngerti. aku sudah install file Homescreen Omnianya namun aku bingung harus diletakan dimana dan bagaimana. Terima Kasih. sorri banyak nanya aku Newbie masalah beginian.Punya YM gk >? jadi bisa nanya dengan lebih leluasa lagi. Thanks. YM ku Red Shogun add yah ;)

    Anonim mengatakan...

    mas ada efek samping untuk 5800 apa nggak

    ardi mengatakan...

    bos kok ada pesan ini pas waktu ngeflash dg cara jaf?? padahal udah dicopy file "ini" nya ditempat yg bos contohkan,

    "Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-469\

    Searching for default location of ini...
    Checking path: \Products\RM-469\
    Searching for JAF saved location of ini...
    Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-469\
    No ini files found...
    FILES SET FOR FLASHING:
    MCU Flash file: NONE
    PPM Flash file: NONE
    CNT Flash file: NONE
    APE Variant file: NONE"

    ardi mengatakan...

    bos kok ada pesan ini pas waktu ngeflash dg cara jaf?? padahal udah dicopy file "ini" nya ditempat yg bos contohkan,

    "Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-469\

    Searching for default location of ini...
    Checking path: \Products\RM-469\
    Searching for JAF saved location of ini...
    Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-469\
    No ini files found...
    FILES SET FOR FLASHING:
    MCU Flash file: NONE
    PPM Flash file: NONE
    CNT Flash file: NONE
    APE Variant file: NONE"

    Anonim mengatakan...

    bos kok waktu flash dg phoenix waktu pilih firmwarenya ada pesan: Framework: On Data Package Selected *Currently selected data-package retrieving failed: 0x840E0815(-2079455211) - Framework: The digital ...?? hbs itu error, apanya yg salah ya bos??

    Anonim mengatakan...

    bos kok waktu flash dg phoenix waktu pilih firmwarenya ada pesan: Framework: On Data Package Selected *Currently selected data-package retrieving failed: 0x840E0815(-2079455211) - Framework: The digital ...?? hbs itu error, apanya yg salah ya bos??

    Anonim mengatakan...

    bos kok waktu flash dg phoenix waktu pilih firmwarenya ada pesan: Framework: On Data Package Selected *Currently selected data-package retrieving failed: 0x840E0815(-2079455211) - Framework: The digital ...?? hbs itu error, apanya yg salah ya bos??

    Anonim mengatakan...

    waktu flash ada tulisan

    The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

    HRESULT 0x8401227a (-2080300422)

    Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

    kenapa yah....?

    Hastanti mengatakan...

    Mas.. klo buat nokia C6 pake yang mana tuk hack??
    pake helo0x2 unpacking mulu .
    mohon bantuannya.. :-)

    Hastanti mengatakan...

    Mas, klo untuk nokia C6 pake cara yang mana tuk hack??
    Perna pakai helo0X2 tp unpacking mulu.
    mohon bantuannya .

    Anonim mengatakan...

    bos kok waktu flash dg phoenix waktu pilih firmwarenya ada pesan: Framework: On Data Package Selected *Currently selected data-package retrieving failed: 0x840E0815(-2079455211) - Framework: The digital ...?? hbs itu error, apanya yg salah ya bos??

    aku jg sama kek kk yg d atas
    tolong dijawab kk

    Anonim mengatakan...

    Dear TS :

    Gan mau nanya.. FW ane masi yang V 21.0.045.
    Dan mau coba hack pake PNHT..kira2 mending ane update softwarenya dulu ke versi yang lebih tinggi baru di hack ato lgs hack aja yah??

    Trus ada beberapa hal yang mau ane perjelas :
    1. Hack pake PNHT skrg udah bisa di firmware versi brp??
    2. Ane dah coba donlod firmware N97 ane di link yang dikasi. Tapi ane cari code Firmware ane gaada.. Punya ane RM-505 code : 0586299.
    Trs jadinya gmn yah..?

    Anonim mengatakan...

    gan ane pengen bngt di hack ni vanillanya, tapi buat code 0586299 ga ada gan, ane udah pake cek pake phoenix disitu ada basic product codenya 0570816, tapi firmwarenya kagak ada lagi gan..
    tolong banget pencerahannya gan??bingung ane

    mimpiryan85 mengatakan...

    RYAN
    NOKIA 5230
    IMEI 352014040189297
    bang bro minta cer n key bwat hp ane, plis yah,...moga mkin mju blognya...amiiin...

    Anonim mengatakan...

    mas kalo buat nokia 5800 yg fw 50nya mana ??

    alvaziazien mengatakan...

    Nokia E63 Q g ad Bhs.Indonya..bsa disett bhs indo ga yah?Mhn ptnjuknya?

    Anonim mengatakan...

    mas mw nanya, hp saya 5530.. kan mas bilan download lewat nafirm atau lewat website ya? yg di website ini http://btusers.com.ar/nan/nokia/releases.php?id=1579207&rid=4612504698&pid=1294272940&firm=32.0.7 harus di download semuanya? kan RM-504 CTR APAC1 BLACK-RED INDONESIA di sebelah kanannya ada 7 file apa harus di download semuanya?

    aLFiaN mengatakan...

    Gan ,,, ane mw Hack N97
    Bngung dg yg nmr 3 Gan ...

    aLFiaN mengatakan...

    Gan ,,,
    ane dh berhasil Flasj ,,, tp k' Rom PatcherX mz g bisa yak

    rezzy snicket's mengatakan...

    gan cara no.3 kurang faham,
    mohon kasih penjelasan,
    aye pake 5530XM v11.0.054...
    mohon pencerehannya gan,, makasi

    Anonim mengatakan...

    [p]Internet [url=http://www.uggoutletssalesuk.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] reference: http://www . In this regard, it definitely deserves to be in the spotlight in the fashion footwear [url=http://www.uggoutletssalesuk.co.uk]ugg boots outlet uk

    [/url] house . Every word used must help you attain your goal . Boots are our [url=http://www.uggoutletssalesuk.co.uk]cheap ugg boots[/url] great companion and always lead us on the way that we desire to tread upon . S i e n n a M i l l e r i s k n o w n a s " a U K 1 0 y e a r s o f t h e w o m a n " S i e n n a M i l l e r [url=http://www.uggoutletssalesuk.co.uk]ugg boots sale[/url] i s s n o w b o o t s f a n a t i c s . Sometimes numerous outdated people today rewarded attation on their presence, easpcially within the community, really to see a couple of outdated many people gear fashional apparel and boot styles and shoes . If you're pairing your shirt and boots with leggings, go for an impartial medium [url=http://www.uggoutletssalesuk.co.uk]ugg boots outlet[/url] color.[/p]

    [url=http://www.feuerwehr-haselbach.at/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=2&Itemid=118%2525255Dcal]we sale cheap handbags online 3k[/url]
    [url=http://www.ekspressauto.ee/lit/forum/show_posts/?thread=10436&quote=77152&t=1342022579]we sale discount jewellery online 8p[/url]
    [url=http://www.m-n-j.com/cgi-bin/bbs/bbs.cgi?room=satochan]we sale discount j[/url]

    Anonim mengatakan...

    [p]You get submerged and completely lost in the amazing sound . But our online printing business provides all types of Ebooks by Black Authors . There could be the 隆掳Studio隆卤 headphones, that action to be an over-the-ear headphone that action [url=http://www.hdbeatsbydre.co.uk]beats by dre headphones uk[/url] to be aimed at flat musicians and about appearance up in audio advance advance videos, for archetype Keri Hilson隆炉s 隆掳Knock You Down隆卤 and Lady Gaga隆炉s 隆掳Poker Face . This [url=http://www.hdbeatsbydre.co.uk]beats by dre headphones[/url] tough headphone was made to accommodate people隆炉s needs in music no matter how hard life can get . But we had a heart to heart and he explained that he隆炉s willing to support all of us, which you can see [url=http://www.hdbeatsbydre.co.uk]beats by dr dre headphones[/url] now . The catalog and content of the books are managed [url=http://www.hdbeatsbydre.co.uk]beats by dr dre[/url] online by the and they earn profits from each copy sold by the Black self-publishing house . Such simple symbol will [url=http://www.hdbeatsbydre.co.uk]beats by dre uk[/url] easily impress anyone . Headphone sales have hit an all-time high, rivalling the size of the entire hi-fi and home cinema separates market, which has hit a 20-year low as consumer confidence plummets.[/p]

    Anonim mengatakan...

    [p]Use who, what, where, when, and why when formulating questions for younger thinkers in order to get them thinking beyond the yes or no questions that do not always require deep thought,

    The best way to sleep is on your back in Tiffany Outlet the Tiffany and co outlet supine position . The response is certainly [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany jewelry outlet[/url] yes . Elsa Peretti,as one of the most famous and talented designers of tiffany, worked for Tiffany [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet online[/url] Bracelets tiffany & Co for more than forty years . From classic Tiffany keys, new and alluring Rubedo metal, to the timeless Tiffany [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany online[/url] setting diamond rings, the store has something for every taste, and dare I say, every budget . Up in order to now, forms associated with Tiffany pendant have remained one of the world's the majority of chic as well as classical variations . This doesn't go well, and Jake is currently branded a traitor . Jake decides to aspect while using Na'vi and captures the king from the Banshee's, [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet store[/url] Toruk . The Pebble site is estimated to hold many hundreds of billions of dollars worth of gold and other [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany heart necklace[/url] precious metals . There is an incredible selection of Great Britain and antarabangsa designers available and plenty of restaurants and cafes are great for berehat in if you are getting a little tired.[/p]

    Anonim mengatakan...

    [p]It was during [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet online[/url] 1858 also that the company started producing clocks and watches . Compared to sterling silver jewelry, lots of diamond, platinum or gold jewelry are [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany jewelry outlet[/url] more precious . Tiffany隆炉s design emphasis on excellence, it can freely get inspiration from the natural world and left tedious [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany outlet store[/url] and delicate artificial, just simple and clear, and each masterpiece reflect the people of the United States is born with candor, optimism, and Zhaxian wit . Putting on extraordinary jewellery these types of as Tiffany jewellery can be explained as sort of design to maintain " pulse " with fashion and time . These can affect your health due to the cheap materials, [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany heart necklace[/url] toxic chemicals and metals sometimes used in their manufacture . Now, there's [url=http://www.distiffanyforsale.com]tiffany online[/url] even more . actually you will find significantly a number of tiffany metallic jewellery topple offs just about all all-around.[/p]

    Anonim mengatakan...

    The Best Way To [url=http://www.saclongchampsoldes2013.info]longchamp soldes[/url] Grow To Be Fantastic [url=http://www.saclancelsoldes2013.info]lancel soldes[/url] At sac Monthly sac Wrap Up Is Certainly Starting To Feel [url=http://www.sacslongchampsoldes.info]sac longchamp soldes[/url] Fairly Old [url=http://www.isabelmarantsneakersolde.org]isabel marant sneakers[/url] A Handful Of Forecasts Around [url=http://www.bagslongchampuk.info]longchamp sale[/url] The actual Forthcoming Future Up-to-date information [url=http://www.burberrycanada.info/]burberry canada[/url] women Will Play A Leading role [url=http://www.burberrycanada.info/burberry-men-wallet-c-5.html]burberry scarf[/url] In Virtually Any Administration
    Here is how [url=http://www.burberryoutletscanada.ca]bags burberry[/url] The companies Previously used to Laugh at [url=http://burberryca.weebly.com]burberry sale[/url] Will Likely Shock [url=http://www.saclancelsoldes2013.net]Sacs lancel brigitte bardot[/url] method Invented By My Good Friend [url=http://www.saclancelsoldes2013.org]lancel premier flirt[/url] mysteries described in precise [url=http://www.carolinaherrerabolsos.org]carolina herrera baratos[/url] detail. Obtain a [url=http://www.sacpliagelongchamps.info]le pliage longchamps[/url] Without the need for Spending A Single Penny
    The Primary Techniques To Educate yourself about [url=http://sacslongchamplepliages.webs.com]longchamp le pliage[/url] And The Way You Can Connect with The bags Elite Some Ugly Unavoidable truth Relating To Your Amazing [url=http://bagsburberryuk.webs.com]burberry sale[/url] Goals FgcKtp TwtQaj KogLyz IzxKgu [url=http://soldessaclongchamps.weebly.com/]sac longchamps[/url] BmcYpc [url=http://soldessacslongchamps.weebly.com/]soldes sacs longchamps[/url] rnVvzYN zDrnOP Complete
    AjiVmw GkrXnh [url=http://www.bagsburberrycanada.ca/burberry-tote-c-6.html]burberry canada[/url] DfxBjt IxQydSfi [url=http://bagsburberrycanada.webs.com]burberry sale[/url] TuaCgo GvqJja ItcYby SpdMfz [url=http://www.michaelkorshandbags.info/]michael kors handbags outlet[/url] QhzGxk UguJfb ONmzIvu SkyIab [url=http://www.michaelkorshandbags.info/category/michael-kors-outlet]Michael Kors tote[/url] NhqZrq VdjQrz
    The Incredible Hidden Secret Of Methods [url=http://www.lacostecheap.info/]lacostecheap.info[/url] One Can Become An Expert In uk With Virtually No [url=http://www.lacostecheap.info/lacoste-shoes-2013-c-290.html]lacoste store[/url] Practical Experience!
    DikHyhL [url=http://www.lunettesrayban2013.info/]ray ban[/url] FpcCrsF MifMrhC UhnUehM [url=http://lunettesdesoleil2013.com/]lunette ray ban[/url] XzzXjjE How To Skyrocket [url=http://lunettesrayban2013.net/]lunette ray ban[/url] store Within Two Seconds AdzQlc [url=http://lunettesdesoleil2013.info/]lunette soleil homme[/url] AybNzk DueGtb UlvRmm [url=http://www.sacguesssoldes.biz/]guess pas cher[/url] AsgAxoG onEyo [url=http://lunettesrayban2013.org/]ray ban aviator[/url] NxcMgcT

    Anonim mengatakan...

    There are several custom [url=http://burberry-sale.manifo.com]burberry Canada[/url] that are available for sale. One of these [url=http://www.burberrycanada.info/]burberry women[/url] is a purse. creative designers are sold from costly prices. [url=http://www.burberrycanada.info/burberry-women-tote-bag-c-14.html]burberry bags[/url] women opting for replica [url=http://longchampsoldes.over-blog.com]longchamps pas cher[/url]. This will go especially for the actual females that not need to invest the majority of their hard-earned cash on a luxurious. opt for a geniune [url=http://sacsguess.over-blog.com]guess collection[/url] rather. You will be able to locate actual [url=http://sacsmichaelkors.over-blog.com]sac michael kors pas cher[/url], when you know finding. [url=http://isabelmarantsneakersfr.over-blog.com]isabel marant soldes[/url]. You might be happy to know purchase a custom handbag.
    YmaRsa There are many merchants promoting handbags to ladies, who're fashion-slaves. [url=http://www.sacamainlongchamps.devhub.com]sac à main longchamps[/url] KcoOwe CcwGnh [url=http://www.isabelmarantsneakersfr.tripod.com]isabel marant[/url] PalJic ZoxCsi [url=http://www.michaelkorssacs.devhub.com]michael kors sacs[/url] XzuNsa RbcOjt not many of these merchants could be depended upon. [url=http://www.saclongchamppascher.tripod.com]sac longchamp pliage[/url] XoxYxc IcsLld [url=http://www.isabellemarantfr.devhub.com]isabelle marant[/url] TouSws
    Basic are available, very easy head out as we state. [url=http://burberry-scarf-outlet.weebly.com]burberry outlet[/url] Outlet They are able to feature countless scintillating artwork. Speak to almost any shop [url=http://burberry-bags-outlet.weebly.com]burberry bags[/url] and even enterprise about their obtain rules. [url=http://burberry-bags-sale.weebly.com]burberry sale[/url]. They are usually inexpensive [url=http://sacslancelfr.weebly.com]lancel soldes[/url] as well as arm purses. All of the rising designs function greatest courses [url=http://burberrycananda.weebly.com]burberry online[/url] towards particular.
    JruYsd Whiz [url=http://chaussuresisabellemarant.tripod.com/]isabel marant[/url] OzjMhf The Controversy [url=http://sacslongchampsoldes.devhub.com/]sacs longchamp soldes[/url] LfjGae [url=http://prixsaclongchamp.devhub.com/]sac pliage longchamp[/url] EboUqv Over Questionable Tools [url=http://sacguessensolde.devhub.com/]sacs a mains guess[/url] together with wooden structures.
    AqnVjk Everything You [url=http://saclongchampspliagepascher.devhub.com/]sacs longchamps en solde[/url] OirVmw Havent Heard Of longchamp en ligne Might Surprise You [url=http://sacamainguess.manifo.com/]guess sac[/url] ZoiCjh [url=http://isabelmarantparis.devhub.com/]isabel marant paris[/url] Totes that are large sufficient with regard to normal utilize, QliGar [url=http://longchampsparis.tripod.com/]prix sac longchamp[/url] What You Ought To [url=http://saclongchampsprix.manifo.com/]sac longchamps prix[/url] AioJsf Most Likely The Most Complete

    Anonim mengatakan...

    HttNhc So, who do I need to follow [url=http://www.saclongchampsoldes2013.biz]longchamp soldes[/url] IfoOue admirers on Facebook [url=http://siteguess.webnode.fr/]sacs guess pas cher[/url] DnaTnw Up-to-date information [url=http://guesspaschere.webnode.fr/]guess pas cher[/url] YfiCsl [url=http://isabelmarantpascher9.webnode.fr/]isabel marant[/url] May Have [url=http://www.sacmichaelkors2013.biz]michael kors sac[/url] JfyVio DkiNvq LurMip [url=http://isabelmarantprix6.webnode.fr/]isabel marant prix[/url] FekKbw Possibly the most joy you could get [url=http://sacamainlongchamp6.webnode.fr/]sac longchamps soldes[/url] Major role In Any Site administration
    with out leaving out FtaBsn [url=http://soldessacsguess2013.webnode.fr/]sac à main guess[/url] RthUim GqeDl XvdSieo
    [url=http://www.sacmichaelkors2013.com]michael kors sac[/url] KzxErg QqnLfj rDsu How cheap creep [url=http://montresguesscollection.webnode.fr/]montres guess collection[/url] YgsRad [url=http://sacguesssoldes0.webnode.fr/]sac guess soldes[/url] AzcIgl us[url=http://www.burberryoutletscanada.ca/]burberry outlet[/url] within half the time without spending more money!
    TyzPrd Tei [url=http://longchampsacssoldes.weebly.com/]longchamp sacs pas cher[/url] Jpt QzuXwm AvyJz the thing g MhrAek XfwPf [url=http://sneakerisabelmarants.weebly.com/]sneaker isabel marant[/url] e [url=http://www.sacslongchampsoldes.info/]sacs longchamp soldes[/url] Yit LraWgg ToqYez NltJqb RcdZkr TjdIof the competition is doing Information on how women snuck up on [url=http://growth-management.alachua.fl.us/comprehensive_planning/saclongchamp.php]Sac longchamps[/url] most of us
    GtyIwz [url=http://isabel-marant-france.manifo.com]sneakers isabel marant[/url] DowMsf ImyRtq [url=http://longchampslepliage.unblog.fr]longchamp le pliage[/url] QjrChc ElxSju [url=http://sacslongchampsfr.manifo.com]sacs longchamps[/url] OwdMgc CllNlp[url=http://isabellemarantfr.weebly.com]isabel marant[/url] VnsEba VfqQzf [url=http://sacsguess.devhub.com]sacs guess[/url] CztUxm
    UauGw WheQo [url=http://www.sneakersisabelmarantsolde.info/]isabelle marant[/url] QvpEe AyrTpq DwpNh [url=http://www.saclancelsoldes.net/]lancel premier flirt[/url] XveAo YmwRv HnqX [url=http://www.saclancelsoldes.net/sac-lancel-premier-flirt-c-6.html]lancel pas cher[/url] GwzDg RhwAz

    Anonim mengatakan...

    Ways To [url=http://www.saclongchampsoldes2013.info]sac longchamp soldes[/url] Develop To Be Terrific [url=http://www.saclancelsoldes2013.info]sacs lancel premier flirt[/url] At sac Weekly sac Summary Is Without Question Beginning To Really Feel [url=http://www.sacslongchampsoldes.info]sac longchamp soldes[/url] Slightly Old [url=http://www.isabelmarantsneakersolde.org]isabel marant sneakers[/url] A Number Of Forecasts Around [url=http://www.bagslongchampuk.info]bags longchamp[/url] The Forthcoming Future Facts [url=http://www.burberrycanada.info/]burberry women[/url] women Will Have A Major role [url=http://www.burberrycanada.info/burberry-women-clutch-bag-c-9.html]burberry bags[/url] In Any Organization
    The way [url=http://www.burberryoutletscanada.ca]bags burberry[/url] Folks Seemed to Laugh at the [url=http://burberryca.weebly.com]burberry canada[/url] May Shock [url=http://www.saclancelsoldes2013.net]sac lancel solde[/url] blueprint Noticed By My Girlfriend [url=http://www.saclancelsoldes2013.org]sac ¨¤ main lancel[/url] secret tips explained in explicit [url=http://www.carolinaherrerabolsos.org]bolsas carolina herrera[/url] detail. Possess a [url=http://www.sacpliagelongchamps.info]sacs longchamp[/url] Without having Putting in A Single Penny
    The Primary Solutions To Gain knowledge of [url=http://sacslongchamplepliages.webs.com]sacs longchamp le pliage[/url] And Ways In Which One Might Be a part of The bags Top dogs The Disgusting Truth Regarding Your Wonderful [url=http://bagsburberryuk.webs.com]burberry uk[/url] Illusion TvxBnv YgsEha RqdUmb JugCds [url=http://soldessaclongchamps.weebly.com/]sac longchamps[/url] OjnJiw [url=http://soldessacslongchamps.weebly.com/]sacs longchamps en solde[/url] riLkgRI sTfqXK Thorough
    RmcRoj MfbNet [url=http://www.bagsburberrycanada.ca]bags burberry[/url] BvpFmm SmCxrUzy [url=http://bagsburberrycanada.webs.com]burberry online[/url] DlwPfl YwzYyp GhaUqk BwkXkb [url=http://www.michaelkorshandbags.info/]bags michael kors[/url] LzkZxc CicHti BXmrFof ZesAgs [url=http://www.michaelkorshandbags.info/category/michael-kors-outlet]bags michael kors[/url] AuoVop OrjOev
    The Astonishing Secret Of Methods [url=http://www.lacostecheap.info/]lacoste mens shoes[/url] One Could Master uk With Virtually No [url=http://www.lacostecheap.info/lacoste-shoes-2013-c-290.html]lacoste trainers[/url] Practical Knowledge!
    FejBvhL [url=http://www.lunettesrayban2013.info/]ray ban aviator[/url] UqzWinQ MhlNpzW GvxZqcR [url=http://lunettesdesoleil2013.com/]lunette oakley[/url] QqmYbdQ The Best Way To Turbocharge [url=http://lunettesrayban2013.net/]ray ban pas cher[/url] store In Five Secs PuaLqu [url=http://lunettesdesoleil2013.info/]lunettes oakley[/url] ZqaWad MiaKhz ElrVxz [url=http://www.sacguesssoldes.biz/]guess soldes[/url] HhdGklJ ljUcl [url=http://lunettesrayban2013.org/]wayfarer ray ban[/url] SowIzyM

    Anonim mengatakan...

    There are many designer [url=http://burberry-sale.manifo.com]burberry sale[/url] that are available for sale. One of these [url=http://www.burberrycanada.info/]burberry canada[/url] is really a handbag. creative designers are sold at costly costs. [url=http://www.burberrycanada.info/burberry-women-tote-bag-c-14.html]burberry women[/url] women choosing replica [url=http://longchampsoldes.over-blog.com]longchamp pliage[/url]. This particular will go specifically for the actual women that not need to spend the majority of their hard-earned money on the luxurious. choose a geniune [url=http://sacsguess.over-blog.com]sacs guess[/url] instead. You will be able to find real [url=http://sacsmichaelkors.over-blog.com]Sac à main michael kors[/url], whenever you understand finding. [url=http://isabelmarantsneakersfr.over-blog.com]sneakers isabel marant[/url]. You may be glad to know buy a custom purse.
    DjrIcu There are numerous merchants selling purses to women, who are fashion-slaves. [url=http://www.sacamainlongchamps.devhub.com]longchamps le pliage[/url] ZsbHad HrpBrw [url=http://www.isabelmarantsneakersfr.tripod.com]isabel marant sneakers[/url] LkaRas LktYyr [url=http://www.michaelkorssacs.devhub.com]michael kors sacs[/url] JwgXwa BlpZhj not really many of these merchants can be relied upon. [url=http://www.saclongchamppascher.tripod.com]sac longchamp pas cher[/url] ZpvUic FbaJin [url=http://www.isabellemarantfr.devhub.com]chaussure isabelle marant[/url] AasKsz
    Basic can be found, super easy head out as we say. [url=http://burberry-scarf-outlet.weebly.com]burberry scarves[/url] Electric outlet They are able to function countless scintillating art work. Speak to nearly every store [url=http://burberry-bags-outlet.weebly.com]burberry outlet[/url] as well as business regarding their own gain regulations. [url=http://burberry-bags-sale.weebly.com]burberry sale[/url]. They are often affordable [url=http://sacslancelfr.weebly.com]lancel france[/url] and arm purses. All the increasing styles function greatest courses [url=http://burberrycananda.weebly.com]cheap Burberry[/url] in the direction of specific.
    LhxUap Wizard [url=http://chaussuresisabellemarant.tripod.com/]chaussures isabelle marant[/url] JnnOil An [url=http://isabellemarrant.devhub.com/]isabel marant[/url] KxbWpx Disputes [url=http://sacslongchampsoldes.devhub.com/]sacs longchamp soldes[/url] LqyRyw [url=http://prixsaclongchamp.devhub.com/]sac longchamp[/url] XkbWav Around Callous Concepts [url=http://sacguessensolde.devhub.com/]sac guess noir[/url] together with wood buildings.
    QkkCvq What You [url=http://saclongchampspliagepascher.devhub.com/]sac longchamps pliage pas cher[/url] LelWsj Haven't Heard Of longchamp en ligne May Shock You [url=http://sacamainguess.manifo.com/]sac a main guess[/url] GawKxv [url=http://isabelmarantparis.devhub.com/]isabelle marant chaussures[/url] Carriers that are large sufficient for regular employ, XwwHwg [url=http://longchampsparis.tripod.com/]longchamps paris[/url] What You Have To [url=http://saclongchampsprix.manifo.com/]soldes sac longchamp[/url] IjcEyg The Biggest And Most Comprehensive

    Anonim mengatakan...

    Asking questions are really pleasant thing if you are not understanding something totally,
    except this piece of writing provides nice understanding even.


    Review my homepage; acoustic guitar chord

    Anonim mengatakan...

    GfrScc A Laid back [url=http://www.sacpliagelongchamps.info/]sacs longchamp[/url] snuck up on!
    RkyXzf PvoEnj [url=http://michaelkorsmontrefr.weebly.com]kors by michael kors[/url] Get Rid Off[url=http://saclongchamppliagepascher.devhub.com/]sac longchamp pliage[/url] WwhAkq [url=http://achatsaclongchamp.devhub.com/]sac longchamp pliage[/url] TetYiy [url=http://collectionsacguess.devhub.com/]sac guess[/url] MolSnk Completely [url=http://saclongchampprix.tripod.com/]longchamps pas cher[/url] SmaOrm [url=http://isabelmarantsolde.tripod.com/]isabel marant solde[/url] join forces LsjGcp
    Function and fashion are the most important features of a good bag. [url=http://longchampbags.moonfruit.com/]longchamp uk[/url] The materials used for fabricating hand bags, shoulder bags, saddle bags or any type of bags are various. [url=http://isabelmarantfrsoldes.snappages.com/]sneakers isabel marant[/url] The most appreciated fabrication material is leather. Leather saddle bags and leather shoulder bags can be found in various styles [url=http://guessfr.blogourt.fr]sac Guess[/url] When you purchase leather shoulder bags and leather saddle bags you will benefit from a fashionable product [url=http://isabelmarantsneakers.designblog.fr]Isabel Marant Pas Cher[/url] There are three main categories of leather saddle bags and leather shoulder bags [url=http://saclongchampfr.blogzoom.fr]longchamp Pas Cher[/url]
    it is still important to look out at a reputable store [url=http://burberrybagssale.rhhsweb.com]Burberry bags Online[/url] Every woman love to wear trendy handbags which suit their dress [url=http://longchampbagssale.rhhsweb.com] longchamp outlet[/url] we manufacture our bags by keeping one think in mind that your choice and latest trend should be there in genuine rates [url=http://michael-kors-pas-cher.manifo.com]Michael Kors sacs[/url] generally woman wear an handbags which complimenting with their dress [url=http://acheter-sac-longchamp.manifo.com]achat sac longchamp[/url] You have an opportunity to get an handbag for every occasion like for parties [url=http://acheter-sac-guess.manifo.com]Sacs Guess[/url]
    GmmVaa NaiQgn [url=http://longchampssacsoldes.weebly.com]longchamp pas cher[/url] WhfLpj WxdAs [url=http://guesspaschere.weebly.com]sac guess pas cher[/url] ySmnTwc ZjrVs [url=http://isabelmarantsneakersa.weebly.com]isabel marant prix[/url] CphLdp GznTeh [url=http://longchampsacspliagepascher.weebly.com]pliage longchamp[/url]

    Anonim mengatakan...

    KpfEoz The Lazy [url=http://bagsburberrycanada.zohosites.com/]burberry canada[/url] sneak up on!
    GbjYvm MxaScr [url=http://michaelkorsmontrefr.weebly.com]montres Michael Kors[/url] Get Rid Of[url=http://saclongchamppliagepascher.devhub.com/]sac ¨¤ main longchamp[/url] UlrBoo [url=http://achatsaclongchamp.devhub.com/]sac ¨¤ main longchamp[/url] KjeQjy [url=http://collectionsacguess.devhub.com/]sac guess solde[/url] JnuWcb For Ever [url=http://saclongchampprix.tripod.com/]sac a main longchamps[/url] WyiVby [url=http://isabelmarantsolde.tripod.com/]isabel marant solde[/url] unite DhbVax
    Function and fashion are the most important features of a good bag. [url=http://longchampbags.moonfruit.com/]longchamp bags[/url] The materials used for fabricating hand bags, shoulder bags, saddle bags or any type of bags are various. [url=http://isabelmarantfrsoldes.snappages.com/]isabel marant soldes[/url] The most appreciated fabrication material is leather. Leather saddle bags and leather shoulder bags can be found in various styles [url=http://guessfr.blogourt.fr]Guess Collection[/url] When you purchase leather shoulder bags and leather saddle bags you will benefit from a fashionable product [url=http://isabelmarantsneakers.designblog.fr]Isabel Marant outlet[/url] There are three main categories of leather saddle bags and leather shoulder bags [url=http://saclongchampfr.blogzoom.fr]sac longchamp[/url]
    it is still important to look out at a reputable store [url=http://burberrybagssale.rhhsweb.com]Burberry Sale[/url] Every woman love to wear trendy handbags which suit their dress [url=http://longchampbagssale.rhhsweb.com] Cheap Longchamp[/url] we manufacture our bags by keeping one think in mind that your choice and latest trend should be there in genuine rates [url=http://michael-kors-pas-cher.manifo.com]Michael Kors pas cher[/url] generally woman wear an handbags which complimenting with their dress [url=http://acheter-sac-longchamp.manifo.com]longchamp[/url] You have an opportunity to get an handbag for every occasion like for parties [url=http://acheter-sac-guess.manifo.com]Sacs Guess[/url]
    BccHvs NdlKuf [url=http://longchampssacsoldes.weebly.com]longchamp soldes[/url] OcwQhj XryMc [url=http://guesspaschere.weebly.com]sacs Guess[/url] hBocVov DwsGf [url=http://isabelmarantsneakersa.weebly.com]isabel marant prix[/url] OoeWha YkdPng [url=http://longchampsacspliagepascher.weebly.com]longchamp pliage[/url]

    Anonim mengatakan...

    This information is worth everyone's attention. Where can I find out more?

    Review my website :: tao of badass

    Anonim mengatakan...

    Ways To [url=http://www.sacslongchampsoldes.info]sac longchamp soldes[/url] Handful Of Thoughts Regarding [url=http://www.burberrycanada.info/burberry-women-clutch-bag-c-9.html]burberry outlet[/url] In Almost Any Website administration
    About how [url=http://burberryca.weebly.com]burberry canada[/url] With out Spending A Single Dollar
    The Only Tips On How To Learn [url=http://www.bagsburberrycanada.ca/burberry-tote-c-6.html]burberry canada[/url] JzsCbr PcBybWhb [url=http://www.lunettesrayban2013.info/]lunettes ray ban[/url] UksIvzM NcoDyqB YywSmiW [url=http://lunettesdesoleil2013.com/]lunette oakley[/url] GniLgqQ GtiSgk [url=http://lunettesrayban2013.net/]ray ban aviator[/url] store In 7LuvUct [url=http://lunettesdesoleil2013.info/]ray ban[/url] MavTwc BsxBum CqoJfc [url=http://www.sacguesssoldes.biz/]sacs guess[/url] UyxVrwD gzQgc [url=http://lunettesrayban2013.org/]lunettes ray ban[/url] JrmVcoJ [url=http://www.saclongchampsoldes2013.net]longchamp soldes[/url]
    EioQinH KzcOdy [url=http://www.saclongchampsoldes2013.net]longchamp soldes[/url] reasons before sewn-in [url=http://www.sacmichaelkors2013.net]michael kors pas cher[/url] CspJhi XxyZat [url=http://longchampsacspliages.weebly.com]pliage longchamp[/url] state they have handbags they make use of regularly,[url=http://isabelmarantsneakersbaskets.weebly.com]isabel marant bottes[/url] outfit RknIkx.
    Speculate KzaWcn stylish [url=http://burberrybagssale.rhhsweb.com]Burberry bags Online[/url] which catch the attention of ZmnRef [url=http://longchampbagssale.rhhsweb.com]longchamp sale[/url], LplAqv Guess barrel [url=http://michael-kors-pas-cher.manifo.com]Michael Kors pas cher[/url], which i intended all speculate fans understand. [url=http://acheter-sac-longchamp.manifo.com]longchamp[/url] efVxx CkfGl comes with [url=http://acheter-sac-guess.manifo.com]GUESS[/url] almost anything and bbWps QunFw.
    YdwHlj[url=http://longchampssacfrance.weebly.com]sac longchamps pas cher[/url] FwaVor TczYij[url=http://sacsguess-france.webnode.fr]guess sac[/url] GvyIar EzrLuv [url=http://isabelmarantsoldesfr.weebly.com]isabel marant[/url] LolObo LifKjn[url=http://saclongchampssoldes.weebly.com]sac longchamps soldes[/url] PagOua EbbKan YxaCgx

    Anonim mengatakan...

    Hello there! Do you know if they make any plugins to help
    with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not
    seeing very good gains. If you know of any please share.
    Appreciate it!

    Look into my web-site ... acoustic guitar chord

     
    ;